BRIGADA JOVE 2020

L’Ajuntament d’Albons aprova el Projecte Brigada Jove 2020, enguany amb la seva 4a edició, que té com a objectiu oferir una oportunitat laboral al jovent del municipi millorant l’ocupabilitat i enriquint la seva experiència juvenil a través d’un acompanyament i un assessorament durant la seva vivència professional. En total, s’ofereixen dues places, una d’ajudant de brigada i una d’ajudant de promoció local. El contracte serà d’un mes a mitja jornada de dilluns a divendres.

La iniciativa es troba inclosa en el Pla Local de Joventut 2016-2019, com a prorrogat pel 2020, i compta amb el suport i col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds és del 21 de maig al 17 de juny, ambdós inclosos a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, enviant una instància genèrica i adjuntant el formulari de sol·licitud, el DNI escanejat i el CV, tal i com s’especifica a les bases de la convocatòria.

Bases de la convocatòria

Formulari de sol·licitud

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la tècnica de joventut, mlucero@baixemporda.cat i per WhatsApp al 609027708.