COMUNICAT CASAL D’ESTIU 2020

Benvolgudes famílies, veïnes i veïns d’Albons:

Fa uns dies us vàrem fer arribar una petita enquesta/qüestionari per demanar-vos el vostre parer i interès en portar la mainada al Casal d’Estiu d’Albons si, tot i la normativa vigent establerta arran de la COVID-19, aquest s’arribés a fer.

De les 21 respostes que hem rebut, 18 han estat en sentit negatiu i només 3 famílies han expressat el seu interès en inscriure la mainada al casal.

Atesa la resposta, que entenem que és el resultat d’una situació de crisi sanitària sense precedents i d’unes normatives altament restrictives, des de l’Ajuntament d’Albons hem pres la decisió que aquest estiu NO organitzarem el tradicional Casal d’Estiu d’Albons. Hem pres aquesta decisió després de valorar l’interès que les famílies han expressat a la consulta, les dificultat que les normatives actuals impliquen a l’hora d’organitzar el casal i dur-lo a terme, els possibles riscs i, finalment, el fet que no veiem clar que la mainada en gaudís com ha fet els altres anys.

Ara bé, tot i no fer el Casal d’Estiu aquest any, i sempre que la situació ho vagi permetent, mirarem d’organitzar activitats puntuals al llarg de l’estiu, amb la finalitat de mantenir un esperit lúdic i fomentar l’activitat entre la mainada i el jovent.

Cuideu-vos i bon estiu a tothom.

Ajuntament d’Albons