COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT – COVID-19

L’Ajuntament d’Albons us informa de les mesures preses al nostre municipi tot seguint les següents mesures anunciades per la Generalitat per tal d’evitar la propagació i el contagi pel coronavirus.

  1. L’escola romandrà tancada fins a nou avís. La mesura dictada per la Generalitat esmenta un període de quinze dies, fins al 27 de març (inclòs), que pot variar en funció de l’evolució de la situació sanitària.
  2. L’Ajuntament romandrà tancat al public fins a nou avís. Qualsevol tràmit o sol·licitud s’haurà de presentar mitjançant la Seu Electrònica de la l’Ajuntament.
  3. Es tanquen tots els equipaments i instal·lacions municipals durant un període mínim de també 15 dies i queden anul·lades totes les activitats lúdiques i culturals de joves i gent gran fins a nou avís.
  4. Es cancel·len totes les activitats esportives previstes per als propers quinze dies (prorrogable en cas que sigui necessari) en tots els equipaments i edificis municipals, inclosos els entrenaments.

Així doncs, no hi haurà activitats ni al camp de futbol municipal, ni a la pista de l’escola, ni al pavelló ni a cap altre equipament municipal, els quals romandran tancats durant un període mínim de 15 dies. Aquesta mesura també afecta el Local Social, que romandrà tancat durant el mateix període de temps.

Us preguem respecteu aquestes mesures.

Moltes gràcies.